Kawan Kota Tinggi

Tempat berkumpulnya sahabat untuk meluaskan jaringan silatturahim

Feedburner KKT

Assalamualaikum sahabat semua!!!





Hari nie saya nak bercerita mengenai feedburner, kepada semua sahabat KKT sama ada yang dah follow atau belum blog ini silat lihat di sebelah kanan blog... nampak tak!!



update ke email sahabat.... tahu tak ape fungsinya??
kalau tahu ok tapi kalau tak tahu saya bagi penerangan serba ringkas yek..


Berfungsi sebagai pemberi langgan.. kalau masih tidak faham teruskan membaca.. hehehe
untuk setiap posting yang dilakukan oleh saya di blog ini akan terus pergi ke email yang dimasukkan di ruangan feedburner dan jangan lupa subscribe.. faham tak??

ok la untuk bahasa yang mudah difahami... masukkan email dan subscribe sahabat akan dapat segala apa yang diupdate di blog.. so harap subscribe ye!!

benda baru so kita mesti berkongsi betul tak, ilmu yang dikongsi lagi berkat..hehehe
terima kasih..

9 comments:

Fie Likezz February 17, 2011 at 10:44 AM  

TQ Info terbaik. . .

qasih ita February 17, 2011 at 11:28 AM  

the best info......trimas

scyfull February 17, 2011 at 12:15 PM  

tak pernah nye dapat komen pertama..........kecewa....

Fie Likezz February 17, 2011 at 12:19 PM  

hahaha abg scyfull no.1 tdo aje . . .

Mohamad Zamri February 17, 2011 at 1:32 PM  

Ok mlm nie akan ada lg update, so jgn lupa jd yg pertama.. hehe

Mohamad Zamri February 17, 2011 at 4:39 PM  

Korang dah subscribe blom?? Hehe

qasih hatiku February 17, 2011 at 5:35 PM  

sudah...sudah...sudah....lalalalallalala...kain pelikat lalallalalal

Fie Likezz February 17, 2011 at 9:16 PM  

iya sudah bung . ..

Fie Likezz February 21, 2011 at 5:28 AM  

tapi sebenonye tuk ape ek. . . kita bako aje bako aje. .( kata-kata dari bekas penari kebudayaan )hahahahahaha

Post a Comment

Radio KKT.fm


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sahabat KKT - i Followww..

About this blog

Assalamualaikum kkters sekalian.... semoga dalam keadaan sihat hendaknya, berapa lama dah korang tak singgah sini hehehe.. rerajin arr membaca banyak dah kawan masukkan info untuk kita berkongsi.. huhu jangan SENTAP plak.. karang xsinggah lagi hehe gurau jer!!!!

Sekalung Penghargaan

Assalamualaikum buat semua sahabat @ kkters sekalian, terima kasih kerana sudi untuk singgah di blog yang masih serba kekurangan ini. Penulis masih lagi berpegang kuat untuk menambah ikatan persahabatan melalui jaringan online dan meneruskan dengan kewujudan blog pula, selepas berjaya membuat jaringan di facebook fanpage | Kawan Kota Tinggi

Walau bagaimana pun, sambutan dari kkters semua yang buat aktiviti penulis berjaya tanpa kkters rasanya semua ini tidak akan berjaya percayalah.. terharu.. hehe..

Update ke Email Sahabat

Masukkan email address anda Posting akan terus ke email:

Penghantaran Terus Oleh FeedBurner

Ramai tak yang dah tengok!! Blog kite..

Top Commenters

Powered by Blogger.

Popular Posts

Top 10 Members

There was an error in this gadget