Kawan Kota Tinggi

Tempat berkumpulnya sahabat untuk meluaskan jaringan silatturahim

Membebel @ KKT

Ucapan terima kasih kepada semua sahabat yang memberi sambutan yang sangat baik kepada blog yang baru dilancarkan.. tanpa korang semua yang melawat rasanya blog ini tidak akan kemane pun.. thanks sekali lagi!!

melalui cara terbaru ini at least kita mempunyai banyak cara untuk berhubung.. betul tak? bukan semua sahabat online setiap masa.. terutamanya bila masa bekerja, so kepada sahabat yang di opis nya facebook di blocked.. boleh menggunakan blog untuk k..ita terus berhubung atau mengetahui apa yang sedang dilakukan sahabat lain di pages.. ha ok tak?

jumlah followers juga semakin bertambah dari hari ke hari, dan kepada sahabat yang ingin kan maklumat atau posting terus kepada email anda semua sila subscribe feedburner.. satu langkah untuk sentiasa alert dengan posting terbaru KKT blog..

kepada sahabat yang mempunyai idea kreatif dan ingin dikongsikan sila jangan malu dan segan untuk forward kepada email saya :: mohdzamri_alias@yahoo.com atau private message di facebook saya.. antara sahabat yang rajin untuk berkongsi dan sentiasa mencari idea ialah ahmad saufie, scyfull dan juga qasih ita.. amacam ada berani? jangan malu dan segan yek!!

kami juga sentiasa menerima cadangan, idea, saranan dan sebagainya dengan tujuan untuk membina KKT dengan cara yang lebih baik.. so, dialu alukan tau.. mane la tahu ada idea nak camping ke? nak buat pape ker? mandi laut ker? family day ker? dan sebagainya..

alamak dah banyak sangat membebel nie kita berjumpa di lain entri yek!
Assalamualaikum sahabat...

6 comments:

Fie Likezz February 25, 2011 at 8:51 PM  

Assalamualaikum KKT dan gang. . .
TQ kkt. . .
untuk penngetahuan semua idea tu semua spontan n boring dlm kotak. . . mane yang tak abis buat kat umah sambil layan mata nak tdo. . hik3

Mohamad Zamri February 26, 2011 at 4:45 AM  

fie - wah tau tapi ko memang rajin salute!!

Fie Likezz February 26, 2011 at 11:58 AM  

TQ bro, kat dalam kotak memang kurang keje maklumla trafik tak bz, sambil dgr radio n fb layan menulis. . . pkal x expert bab penulisan. . . mau buat biografi n novel. . " aku penunggu kotak " hahahahaha. . . kalo dulu boring kira duit jek ulang2 n ilang boring ni ade blog rajin la tulis2 . . hik3

scyfull February 26, 2011 at 12:29 PM  

ko memang rajin fie...syabass....

Fie Likezz February 26, 2011 at 12:52 PM  

TQ SAJ .. . likezz
syarikat bekalan air selangor = SYABAS buat anda semua
hahahahahaha

Mohamad Zamri February 26, 2011 at 4:38 PM  

scyfull - korang berdua la tengok kat cbox korang yang memeriahkannya.. hehehe

Post a Comment

Radio KKT.fm


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sahabat KKT - i Followww..

About this blog

Assalamualaikum kkters sekalian.... semoga dalam keadaan sihat hendaknya, berapa lama dah korang tak singgah sini hehehe.. rerajin arr membaca banyak dah kawan masukkan info untuk kita berkongsi.. huhu jangan SENTAP plak.. karang xsinggah lagi hehe gurau jer!!!!

Sekalung Penghargaan

Assalamualaikum buat semua sahabat @ kkters sekalian, terima kasih kerana sudi untuk singgah di blog yang masih serba kekurangan ini. Penulis masih lagi berpegang kuat untuk menambah ikatan persahabatan melalui jaringan online dan meneruskan dengan kewujudan blog pula, selepas berjaya membuat jaringan di facebook fanpage | Kawan Kota Tinggi

Walau bagaimana pun, sambutan dari kkters semua yang buat aktiviti penulis berjaya tanpa kkters rasanya semua ini tidak akan berjaya percayalah.. terharu.. hehe..

Update ke Email Sahabat

Masukkan email address anda Posting akan terus ke email:

Penghantaran Terus Oleh FeedBurner

Ramai tak yang dah tengok!! Blog kite..

Top Commenters

Powered by Blogger.

Popular Posts

Top 10 Members

There was an error in this gadget