Kawan Kota Tinggi

Tempat berkumpulnya sahabat untuk meluaskan jaringan silatturahim

Perjumpaan Kedua | Gambar

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua warga KKT, kali ini saya ingin kongsikan gambar untuk perjumpaan KKT kedua tanpa kehadiran saya..

Untuk program kedua ini saya minta tolong sahabat kita - Ahmad Saufie ( fie likezz ) untuk menguruskan perjumpaan ini. terima kasih yang tidak terhingga kepadanya..








antara aktiviti adalah suai kenal, sembang sambil ngeteh, senyum2, maklumlah perjumpaan pertama masing2 masih malu malu kucing.. hehehe





Inilah sahabat KKT yang hadir memeriahkan majlis untuk membuktikan sokongan yang tidak berbelah bahagi kepada page tercinta.. hehehe betul ker geng??

Perjumpaan ini merupakan perjumpaan mereka yang pertama yek!! tidak kenal di antara satu sama lain.. so, mereka mampu untuk membuktikan kepercayaan mereka. Anda yang belum join tue bile lagi hehehe.. join jer, kitorang tak makan or jual orang.. hehehe..

kalau nak tahu ape yang diorang fikir semasa nak join aktiviti ni kene tunggu diorang komen dulu hehehe... sahabaaaatttt!!!!! komen sikit...

44 comments:

alisya farhana February 14, 2011 at 8:08 PM  

klu bha lg yg komen first kali ni,baju tu kira free ye..;P
yup,perjumpaan pertama mmg m'cabar..dh la mase tu kenal saufee n ita je..tp mmg best jumpa geng2 baru..baru je jumpa dh rancak berbual..mmg best sgt..yg ade mase tu bha,ijan,saufee n family,joe coklat n awek,abg ben sorang,abg bakhtiar n kak ruhimah n family,abg saiful n kak liza n family,amat dtg ambik sticker,last ita n abg dean..klu ade lg yg hadir tp bha lupa mention,sorry sgt2..
*the most interesting part,those bonding n relationship grows bigger n deeper till today..juz like 1 big family..so tgu ape lg?jom 'HAVOC'kan KKT!!!*

adeQ Ika February 14, 2011 at 10:41 PM  

alaaa~~kak biha still jd 0rg 1st...wahhh,,,jeles3~~ hahaha...
best3~~ x saba nk j0in event KKT..

M Zamri February 14, 2011 at 10:51 PM  

biha - hehehe, betul tue semakin ramai yang sudah menjadi komentator tegar di KKT so saya ucapkan terima kasih kepada semua yek!!

M Zamri February 14, 2011 at 10:54 PM  

adeq ika - hehehe nak buat cemane.. kene selalu melayari blog arr tapi kalau dalam class nak buat cemane kan, xde rezeki mungkin next update.. mane sahabat yang lain nie..

adeQ Ika February 14, 2011 at 11:18 PM  

hehehe sume memengsankan diri k0t hehehe...
bt0l3~~kal0 shri tgk xd update da rse cm s0mething xkne lak..

Mohamad Zamri February 15, 2011 at 8:54 AM  

Adeq ika - nk hari2 update ker? Xboleh kot.. hehe

scyfull February 15, 2011 at 9:21 AM  

ahmad saufee..tahniah..akhirnya anda dapat apa yang ada mau kan..setiap ahli KKT..ada peranan masing2..don wori....ajak lah joe coklat duduk bawah tanah ni...kita borak2 kat sini...memeriah kan lagi blog ni..boleh en zamri...syok tau duduk bawah tanah nie...

Anonymous February 15, 2011 at 9:49 AM  

uiks ramai gak geng bwh tanah abg scyfull er....makcik ita la ni ssh sikit nak nyekodeng....hehhehehhe apa2 hal....all the best utk semua warga kkt

Fie Likezz February 15, 2011 at 10:43 AM  

Sama2 baru nak turun bawah tanah. . . maklumlah on9 jam 10 hahahahaha. . .

Fie Likezz February 15, 2011 at 10:45 AM  

Abg joe Ckelat byk komitmen sket bulan ni buat website n ade pojek sekolah dia. . . ti soh dia luangkan masa bersama bawah tanah beramai2. . . sama2 korek tanah hahahahaha. . .

scyfull February 15, 2011 at 10:49 AM  

uik..makcik ita pun sekodeng kita orang..ha..ha..ni lah gang bawah tanah...best lepak kat blog ni...fie..nanti aku bawak ko lepak2 kat blog member gang komando bawah tanah...masuk blog dia orang dahsyat beb...

Fie Likezz February 15, 2011 at 10:56 AM  

Semua di atas atas sokongan n komitmen kawan2 juga. . bha n gang yang lain. . . terutama seponser kami Pn.Qaseh Ita . . terima kasih segalanya n isteriku yg memahami tugas kekanda. . hik3

Fie Likezz February 15, 2011 at 10:59 AM  

ijan aku tak pandai lagi nak g bawah tanah nih sorang2. . . selongkar2 pun sesat ti. . . i follow kamu jek. . .

scyfull February 15, 2011 at 10:59 AM  

ha...ha...ha...ko betul2 berkorban untuk KKT....fie..dahsyatt.........ko maaf kan aku tak aku kutuk ko...

scyfull February 15, 2011 at 11:02 AM  

ko tak kenal fie..aku tamapa ko baru tau...aku yang mempekenalkan ayat bawah tanah ko tak ingat pasword biskut mayat...

Mohamad Zamri February 15, 2011 at 11:05 AM  

Meriahnya hehe.. jangan lupa bookmark blog nie..

Fie Likezz February 15, 2011 at 11:19 AM  

hahahah ingat lorr. . . bawah tanah + biskot mayat . . masuk dunia bawah tanah nih blurrr sket camner nak klik " LIKE " . . . dah sesat nih. . . .

Mohamad Zamri February 15, 2011 at 11:35 AM  

Disebabkan sambutan hangat mlam nie saya akan posting lg untuk korang hehe

Fie Likezz February 15, 2011 at 11:36 AM  

TQ likezZ

Fie Likezz February 15, 2011 at 11:43 AM  

Saya jangan di ajar dok lame2 bawah tanah ker ajak klik LIKE kat atas. . mmg lupe jalan balik umah n g KOTAK . . . ~ apepun LIKEZZ u oll hik3 . . Tp kat e22 boleh layan Blog sbb x d BLOCK

scyfull February 15, 2011 at 11:53 AM  

ha..ha..ha..fie..jangan lupa gamba gua dengan YB...tak sangka boleh jumpa YB...bro zam...bulan 3 balik berapa hari bulan..boleh kita buat majlis makan malam..kita share le ngan kawan-kawan kota tinggi..satu famili rm30..kalau tak ramai sorang rm50.00..makan kat firefly bandar penawar..kak laila kalau ada makan2 suruh bagi tahu dia...nak ajak YB aku boleh deal kan ngan fadzli..ita pun follow je..

scyfull February 15, 2011 at 11:56 AM  

fie kau nak merayap blog aku boleh tunggu..gang komando memberi kebenaran..ha..ha..ha..

Fie Likezz February 15, 2011 at 11:58 AM  

boleh saj0 . . tetapkan tarikh, kawan amik cuti. . bulan 3 mmg byk off weekend. . .

Fie Likezz February 15, 2011 at 9:53 PM  

mane yang lain nih. . dah komen hari2 , kawan2 pulak bz. . ( mentang2 e22 bleh bukak blog EXSEN n POYO's ) hehehehehehe

qasih ita February 16, 2011 at 8:35 AM  

hahahhahah poyos saufie....whatever kemesraan ini yg di cari dlm kkt....cewahhhhh...sejak 2 menjak ikut a.cepul geng bwh tanah ni...mulalalh merapu + meraban....terkeluar semua madah2 jiwa....hahahhaha

Fie Likezz February 16, 2011 at 10:56 AM  

hik3. . . layanz jiwa korang yang gile lagi best. . . tp had ku kadang terbatas2 komitmen keje n family buatku jauh dgn korang. . hanya mampu ku like n komen aje. . .

M Zamri February 16, 2011 at 1:47 PM  

busy yang sanggup mencuri masa untuk KKT adalah satu tindakkan yang wajar dipuji.. thanks saufie tiada siapa yang mampu membalas pengorbanan sahabat sampai tahap camnie tau just be proud!! ok.. hehehe

scyfull February 16, 2011 at 6:07 PM  

saufee ni bagus mempunyai semangat yang kental..ha..ha..ha..

Fie Likezz February 16, 2011 at 6:32 PM  

kental kental gak bro. . . tp melanggar disiplin nih huhuhu( pandai buat pandaila tanggung ), supv. dok opis boleh la. . .kite dlm kotak sunyi jek . . pe lagi seludup hp. . .layan FB via SMS . .hik3

M Zamri February 16, 2011 at 9:41 PM  

fie - jangan sampai kantoi sudah hehehe..

scyfull February 17, 2011 at 2:59 AM  

fie ko cakap aku best ke...aku tak best lah...kau lagi best...

Fie Likezz February 17, 2011 at 10:50 AM  

bro zam - errm hik3 jaga3 cik salmah jgn sampai kantoi. . . redho jer, hahahahahaha

bang - mane2 la bang semua gang KKT terbaik n best . . ak je yang gileeer bawah tanah n fb

* bile la nak dapat baju nih. .. nak pakai dalam kotak hik3

qasih hatiku February 17, 2011 at 3:21 PM  

hamboi2.....meriah geng bawah tanah herk....baguih2.....bilalah tuan tanah nak meluaskan jajahannya.......

abg cypul ajak fie sorang jer erk ke geng komando bwh tanah....huhuhuhu ini tidak adil.....nak juga

zam....ita punya dpt permission erk....xder curi2.....

Mohamad Zamri February 17, 2011 at 4:42 PM  

Samela kita, company siap bg wifi kt workshop lg.. hehe

Fie Likezz February 17, 2011 at 9:20 PM  

bagus3. . sekarang ni update
gang bawah tanah no.1
fb no.2 tweet no 3. . . kacau3 ralat3 . . hik3

exzriders February 20, 2011 at 3:06 PM  

aku asyik ketinggalan je..jarang2 r on9..hahaha

Mohamad Zamri February 20, 2011 at 11:35 PM  

exzriders - yang jarang kene selalu kan macam saufie antara sahabat yang paling aktif sekali..

Fie Likezz February 21, 2011 at 4:28 AM  

ala ex. . aku jarang gak on9 selain sekatan ekonomi, sekatan batu BLOK kat e22 . . tp via SMS tak tersekat udah. . . hik3 status n info tu penting . . .kakakakakakaka

exzriders February 21, 2011 at 6:12 PM  

via celcom only rm1/week
tp tu utk fb je hahaha

Mohamad Zamri February 21, 2011 at 7:28 PM  

siap ada pakej celcom untuk fb jer.. bio betul.. hehehe

Fie Likezz February 22, 2011 at 2:39 AM  

npe tak percaya? hehehehehe
ye bro zam kami berdua dgn ben10 via SMS jek.. . .

Mohamad Zamri February 23, 2011 at 1:37 AM  

ooo kira celcom sediakan khas untuk korang berdua jela.. mane aci cenggini.. hehehe

Fie Likezz February 24, 2011 at 11:08 PM  

hohoho penaja bersama celcom axiata [via celcom SMS]

exzriders February 25, 2011 at 11:23 AM  

spe pkai no celcom bleh buat.rse nye dg pon bleh kot..

Post a Comment

Radio KKT.fm


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sahabat KKT - i Followww..

About this blog

Assalamualaikum kkters sekalian.... semoga dalam keadaan sihat hendaknya, berapa lama dah korang tak singgah sini hehehe.. rerajin arr membaca banyak dah kawan masukkan info untuk kita berkongsi.. huhu jangan SENTAP plak.. karang xsinggah lagi hehe gurau jer!!!!

Sekalung Penghargaan

Assalamualaikum buat semua sahabat @ kkters sekalian, terima kasih kerana sudi untuk singgah di blog yang masih serba kekurangan ini. Penulis masih lagi berpegang kuat untuk menambah ikatan persahabatan melalui jaringan online dan meneruskan dengan kewujudan blog pula, selepas berjaya membuat jaringan di facebook fanpage | Kawan Kota Tinggi

Walau bagaimana pun, sambutan dari kkters semua yang buat aktiviti penulis berjaya tanpa kkters rasanya semua ini tidak akan berjaya percayalah.. terharu.. hehe..

Update ke Email Sahabat

Masukkan email address anda Posting akan terus ke email:

Penghantaran Terus Oleh FeedBurner

Ramai tak yang dah tengok!! Blog kite..

Top Commenters

Powered by Blogger.

Popular Posts

Top 10 Members

There was an error in this gadget