Kawan Kota Tinggi

Tempat berkumpulnya sahabat untuk meluaskan jaringan silatturahim

Projek Pertama | Sticker Kereta

Assalamualaikum, kali ini nak cerita projek pertama yang saya simpulkan sebagai berjaya, kerana apa berjaya?... ada sesiapa nak tanya hehehe..

Tidak mengapa saya cerita yek.. Cetakkan pertama sticker habis dalam masa yang singkat, dan cetakkan kedua juga habis selepas perjumpaan kali kedua. hendak cerita betapa hangatnya sambutan dari sahabat semua.. thanks ya..

Dan sebenarnya saya masih lagi menerima tempahan sehingga sekarang!!!






Sebenarnya apa pun yang kita buat kalau betul perancangan nya insya Allah kita akan berjaya, walau pun benda yang mudah begini. Begitu juga sebaliknya setuju tak??


Memulanya planning nak jadikan sticker nie sebagainya cetakkan yang "limited edition" tapi disebabkan tidak sampai hati untuk mengecewakan sahabat KKT yang lain saya buat juga sehingga cetakkan kedua..

Dalam kepala masih lagi ligat mencari idea bagaimana untuk menyatukan sahabat lagi, idea untuk membina team yang kuat ( datang dari sahabat yang mempunyai banyak idea ) untuk sama2 menggerakkan KKT ke arah yang lebih mesra... hehehe

So, kepada sahabat diluar sana yang mempunyai idea yang luar biasa hebat sila jangan malu dan segan untuk memberitahu saya secara direct thru facebook, Private message, email, atau pun sms hehe maklumat saya ada di dalam facebook.

menunggu idea yang membina dari sahabat!!!!!.......




34 comments:

adeQ Ika February 16, 2011 at 12:50 AM  

yg nie xdpt nk bli sb kete abah 2 da xde tmpt ag nk tmpal sticker hehehe maap la yea :)

M Zamri February 16, 2011 at 1:20 AM  

adeq ika - akhirnya dapat gak komen pertama hehehe... anyway mungkin projek sticker lepas nie hehehe

adeQ Ika February 16, 2011 at 1:49 AM  

hahaha tw xpe..susa nk dpt pluang nie hehehe..
ermmm,,kal0 ade kete da lme adeq bli hehehe nie drive pn xreti cm ne nk ade kete huhuuhu

qasih ita February 16, 2011 at 8:37 AM  

encik zam....apa kata yg kli ni sticker di keluarkan dgn boleh letak no kereta sekali/.....hehheheheh bangga nak tunjuk no kete....hahahhahahhaha

Fie Likezz February 16, 2011 at 11:00 AM  

pasni wat stiker KKT kat bodykete plak . . amat advanti kan ade. .." KKT motosport "

Nessa February 16, 2011 at 1:22 PM  

best2.....

tp skang x len nk join xtvt2 KKT,
tunggu buln 5 ni balik johor bru bleh actif sket...hehehe

admin,ti wujudkan la jugak "KKT Advnture"..
ti bleh kluar masuk utan...naik turun gunung...cycling ke kayaking ker...msti best...!

M Zamri February 16, 2011 at 1:30 PM  

qasih ita - boleh jek hehehe..

M Zamri February 16, 2011 at 1:31 PM  

fie - saya lemah bab design nie kalau ada design bg soft copy tau jangan bg jpeg.. sebab design balik dah kene duit plak..

M Zamri February 16, 2011 at 1:32 PM  

neesa - yup.. cadangan yang bagus mungkin kita akan buat cuma sekarang nak cari ahli yang tegar seramai yang boleh hehehe..

scyfull February 16, 2011 at 5:52 PM  

saya ingat dalam ramai2 kekawan saya sorang je..yang pasang kat kereta

Fie Likezz February 16, 2011 at 6:16 PM  

ADMIN kene reg. n daftar ahli KKT la. . . yang nak join kene yuran tahunan

M Zamri February 16, 2011 at 9:39 PM  

fie - planning memang nak register, sedang menyediakan bahan2 untuk register.. bukan mudah yek bannyak kriteria sebelum kita dibenarkan untuk mendaftarkan persatuan @ kelab..

alisya farhana February 16, 2011 at 11:05 PM  

rite now tgh actively kumpul data member kat buku mari mewarna warna purple ari tu..(ita,ijan n abg saiful mesti tau buku tu)..bha dh mskkn setiap name org yg order baju n phone number dlm tu..skrg ni tgu dorang bg address utk delivery,baru blh update lg..pasni nk tny dorang keje ape plak..cukup je semua tu,cukup la data yg diperlukan..after that,kena trace yg aktif kat wall,usha dorang punye personal data..

M Zamri February 16, 2011 at 11:12 PM  

biha - antara sahabat yang rajin hehehe puji2 nie xde pape tau.. saje jer....... lalalalala

alisya farhana February 16, 2011 at 11:19 PM  

ala,xde la rajin sgt..juz dh alang2 ade info dr member,mskkn je skali..so confirm x hilang..cik abg byk bg support n idea,tu yg smgt skit..hihihi..:)
*zaman skrg xde puji free dh tau..so sila2 anta 200 red velvet cupcake kat umah ye..;P

M Zamri February 16, 2011 at 11:26 PM  

biha - amboi!!! kekalkan positive mind ya... hehehe

scyfull February 17, 2011 at 3:09 AM  

rancak lah berborak....

Fie Likezz February 17, 2011 at 11:02 AM  

alhamdulillah.. . mudahan ape yang ADMIN hajati termakbul. . persatuan cyber (KKT) la kite yeekk ...

qasih ita February 17, 2011 at 11:27 AM  

biha hang jgn tulis jawatan den erk....hang tulis jer den kijo...cleaner x lama lg den dah nak cuci kaki....

Fie Likezz February 17, 2011 at 12:18 PM  

hik3 . . . jawatan den dok dlm kotak diam2 jer. .

scyfull February 17, 2011 at 12:19 PM  

tulis je jawatan den peneroka felda....den nak balik kampung nyawit...

Fie Likezz February 17, 2011 at 12:21 PM  

hik3 . .

scyfull February 17, 2011 at 9:12 PM  

tak pun tulis den keje sebagai supervisa..kat kilang singapore..gaji dua ribu dolar... fie cube kire tukar dengan duit malaysia..

Fie Likezz February 17, 2011 at 9:18 PM  

3.5 k bung saiful. .. . kaya3

alisya farhana February 17, 2011 at 9:38 PM  

no hal..bha tulis job korang camni:
1-Mohamad Zamri - General Manager Royal Chulan Hotel
2-Saiful Hanif - General Manager Felda Holdings Bhd.
3-Qasih Ita - Pengarah Hospital Sultan Ismail..

M Zamri February 17, 2011 at 10:56 PM  

byk la.. hehehe..

alisya farhana February 18, 2011 at 12:30 AM  

tu je yg bha mampu fikirkn..dh semua x bg tulis pekerjaan sbnr..hahaha..

qasih hatiku February 18, 2011 at 8:21 AM  

bestnya jadi pengarah hospital....kena pengarah sebenar baca mau den kena saman juta2......alah tulis jer operator kilang....x der hal punya........buat msa ni x der kwn2 kkt yg dtg interview ngan ita so x der msalah.......

Fie Likezz February 20, 2011 at 11:18 AM  

kalo ade pengarah hospital. . senang la nak apply MC . . sms je kan kan kan

Mohamad Zamri February 20, 2011 at 12:44 PM  

Fie - cuti pastu pg cc ker..

Fie Likezz February 21, 2011 at 4:32 AM  

alamak bro zam, tu ofkos la. . . hik3 ibarat aur dengan tebing, ibarat umpang dan ikang ( kan abg joe )kakakakakaka

Qasih hatiku February 21, 2011 at 2:36 PM  

HAHHAHAHAH LEPAS TU KUASA DEN KENA BEKUKAN....HAHAHAHHAHA

Fie Likezz February 22, 2011 at 2:42 AM  

kalo beku. . . kite panaskan kat ketuhar gelombang micro . .kakakakak

Mohamad Zamri February 23, 2011 at 1:39 AM  

sape yang bekukan tue..

Post a Comment

Radio KKT.fm


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sahabat KKT - i Followww..

About this blog

Assalamualaikum kkters sekalian.... semoga dalam keadaan sihat hendaknya, berapa lama dah korang tak singgah sini hehehe.. rerajin arr membaca banyak dah kawan masukkan info untuk kita berkongsi.. huhu jangan SENTAP plak.. karang xsinggah lagi hehe gurau jer!!!!

Sekalung Penghargaan

Assalamualaikum buat semua sahabat @ kkters sekalian, terima kasih kerana sudi untuk singgah di blog yang masih serba kekurangan ini. Penulis masih lagi berpegang kuat untuk menambah ikatan persahabatan melalui jaringan online dan meneruskan dengan kewujudan blog pula, selepas berjaya membuat jaringan di facebook fanpage | Kawan Kota Tinggi

Walau bagaimana pun, sambutan dari kkters semua yang buat aktiviti penulis berjaya tanpa kkters rasanya semua ini tidak akan berjaya percayalah.. terharu.. hehe..

Update ke Email Sahabat

Masukkan email address anda Posting akan terus ke email:

Penghantaran Terus Oleh FeedBurner

Ramai tak yang dah tengok!! Blog kite..

Top Commenters

Powered by Blogger.

Popular Posts

Top 10 Members

There was an error in this gadget