Kawan Kota Tinggi

Tempat berkumpulnya sahabat untuk meluaskan jaringan silatturahim

Sejarah KKT - Bahagian 2


Assalamualaikum sahabat....

Bagaimana dengan entri sebelum ni dah habis baca belum, masih ramai lagi yang masih tidak tahu dengan kehadiran blog ini so kepada yang tahu tolong sebarkan kepada sahabat. lagi satu jangan lupa komen tau!!!

Salam sahabat bertemu dengan topik sambungan dari entri sebelum ini, ok antara perkara yang terlintas dalam kepala semasa tue ialah ::

  1. Mengumpul seberapa ramai like'r yang boleh
  2. Cuba untuk rapat kepada semua like'r
  3. Buat cerita atau topik yang menarik atau yang boleh buat like'r komen
  4. Cari regular comentator
  5. Buat sedikit iklan di lain2 page untuk tujuan jemputan ke page KKT dengan cara terhormat

Semua yang berlegar dikepala saya adalah langkah awal, untuk menyatukan sahabat semua. kiranya langkah pertama la langkah seterusnya adalah bergantung kepada semua sahabat iaitu untuk terlibat atau sekadar melihat.


Banyak kelebihan sekiranya terlibat dengan aktiviti KKT, antara perkara utama ialah meluaskan jaringan sahabat, berkongsi idea baru sesama kita, yang mungkin datang dari pelbagai latar belakang, berkongsi pengalaman.

Saya rasa ok kot sejarah awal KKT hehehe.. so kepada sahabat yang dah pernah join aktiviti KKT yakinkan lah sahabat kita yang masih belum join supaya teringin sangaat nak join...
lepas nie saya akan kongsikan gambar2 plak untuk tatapan sahabat.. adiosaa.....

21 comments:

alisya farhana February 8, 2011 at 9:28 AM  

bravo abg zam!hihihi..bha pun mmg byk invite n suggest family n kwn2 to join KKT sbb bha tau this group mmg bgs..x sabo rasanye nk buat next event,hopefully pasni ramai yg join..sharing is caring..:)

Mohamad Zamri February 8, 2011 at 4:17 PM  

Thank biha, ramai dah yang membaca mungkin dr pengiklanan kita di wall kkt.. anyway lagi ramai singgah sini lagi best tp keutamaan tetap kat sahabat kkt..

Anonymous February 9, 2011 at 6:43 PM  

hep...hep...hurry...comel pic pooh kt ats tu.....hehhehe

Mohamad Zamri February 9, 2011 at 6:50 PM  

alamak sape lak nie bg arr nama hehehe... comel ker!!!! hehe

saifulhanif30 February 10, 2011 at 12:41 AM  
This comment has been removed by the author.
Mohamad Zamri February 10, 2011 at 8:20 AM  

Bile plak remove..

Anonymous February 10, 2011 at 9:48 PM  

dah ada blog....makin maju kkt

Anonymous February 10, 2011 at 9:49 PM  

ijan macho.....

adeQ Ika February 11, 2011 at 12:12 AM  

chumell,,hehehe ari2 0nline n ari2 bkak bl0g n fb KKT..best3!! TQ yea sb wjudkn page n bl0g KKT

scyfull February 11, 2011 at 12:40 AM  

test 123 blog baru kan mesti kena test dulu...

Mohamad Zamri February 11, 2011 at 12:13 PM  

Ooo ijan tuka arr nama br best..

Mohamad Zamri February 11, 2011 at 12:15 PM  

Adeq ika - mlm ni pastikn jadi org pertama yg komen hehe..

exzriders February 12, 2011 at 12:18 AM  

aku pon nk tukar nme jgk r..
hahaha
-ben-

M Zamri February 12, 2011 at 12:37 AM  

aik tukar nama, karang terlupa lak hehehe.. anyway tukar lah ape pun tapi jangan tukar link ke blog lain.. hehehe

adeQ Ika February 12, 2011 at 3:14 AM  

hahaha mlm nie xbksmptn tp akn make sure nt jd 0rg 1st k0men hahaha

Mohamad Zamri February 12, 2011 at 10:52 AM  

Adeq ika - hehe kita tunggu..

adeQ Ika February 12, 2011 at 11:12 AM  

hehehe tgu n lihat :)

Anonymous February 13, 2011 at 12:21 AM  

likezZ

Mohamad Zamri February 13, 2011 at 1:34 AM  

saufie - letak arr nama baru best..

Fie Likezz February 13, 2011 at 12:01 PM  

huhu dah best plak name ni likezZ . .hahahahaha

Fie Likezz February 15, 2011 at 12:41 PM  

episod 2 : ikatan silatrrahim dari kawan2 KKT wat saya terpikat n terdetik nak LIKE KKT page, walaupun saya bukan anak jati kota. . . menantu warga kota. . . hatiku ttp dimiliki wanita kota tinggi . . . i like kota tinggi

Post a Comment

Radio KKT.fm


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sahabat KKT - i Followww..

About this blog

Assalamualaikum kkters sekalian.... semoga dalam keadaan sihat hendaknya, berapa lama dah korang tak singgah sini hehehe.. rerajin arr membaca banyak dah kawan masukkan info untuk kita berkongsi.. huhu jangan SENTAP plak.. karang xsinggah lagi hehe gurau jer!!!!

Sekalung Penghargaan

Assalamualaikum buat semua sahabat @ kkters sekalian, terima kasih kerana sudi untuk singgah di blog yang masih serba kekurangan ini. Penulis masih lagi berpegang kuat untuk menambah ikatan persahabatan melalui jaringan online dan meneruskan dengan kewujudan blog pula, selepas berjaya membuat jaringan di facebook fanpage | Kawan Kota Tinggi

Walau bagaimana pun, sambutan dari kkters semua yang buat aktiviti penulis berjaya tanpa kkters rasanya semua ini tidak akan berjaya percayalah.. terharu.. hehe..

Update ke Email Sahabat

Masukkan email address anda Posting akan terus ke email:

Penghantaran Terus Oleh FeedBurner

Ramai tak yang dah tengok!! Blog kite..

Top Commenters

Powered by Blogger.

Popular Posts

Top 10 Members

There was an error in this gadget