Kawan Kota Tinggi

Tempat berkumpulnya sahabat untuk meluaskan jaringan silatturahim

Shuib, Siti Sarah bernikah

Sekadar ingin berkongsi kan berita kepada sahabat semua

..kini Siti Sarah sah menjadi isteri kepada Shuib Sepah, dengan hanya sekali lafaz.. so tahniah saya ucapkan kepada kedua mempelai majlis akad nikah berlangsung di Masjid Saidina Abu Bakar As - Siddiq Bangsar..



Berikut adalah gambar yang dapat dikongsikan di sini.. hehehe.. lagi satu nak kongsi.. wang hantaran dirahsiakan dan dulang hantaran ialah 5 berbalas 7.


kalau nak tengok lebih banyak gambar sila google yek!! huhu.. jangan marah...

Sekarang kumpulan sepah tinggal mamat dengan jeff jer siapa la yang akan kahwin plak pasni hehehe.. anyway, Selamat Pengantin Baru kepada keduanya..

7 comments:

qasih ita February 28, 2011 at 12:45 PM  

tahniah...semoga ikatan yg di bina berkekalan hingga akhirnya

Fie Likezz February 28, 2011 at 7:10 PM  

likezz shoib , moga kekal hujung nyawa. . tp ni peminat setia KKT eh. . . hik3
* sandarkan pada kenangan ( shoib & sarah )

Mohamad Zamri March 1, 2011 at 12:38 AM  

hehehe betul tue.. semoga kekal sehingga ke akhir hayat..

scyfull March 2, 2011 at 12:38 PM  

akhirnya ngan mat jawa gak.....

Mohamad Zamri March 2, 2011 at 11:23 PM  

scyfull - kalau dah jodoh..

scyfull March 3, 2011 at 12:28 AM  

mula2 sibuk ngan mat saleh....peh dah macam odah gelang dah den nie....

Fie Likezz March 3, 2011 at 5:36 AM  

hahahahahaha. . . omputih konon, dapat si sawo matang . . . peeeeh dah macam ruangan gossip la pulak . . layan zaasss

Post a Comment

Radio KKT.fm


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sahabat KKT - i Followww..

About this blog

Assalamualaikum kkters sekalian.... semoga dalam keadaan sihat hendaknya, berapa lama dah korang tak singgah sini hehehe.. rerajin arr membaca banyak dah kawan masukkan info untuk kita berkongsi.. huhu jangan SENTAP plak.. karang xsinggah lagi hehe gurau jer!!!!

Sekalung Penghargaan

Assalamualaikum buat semua sahabat @ kkters sekalian, terima kasih kerana sudi untuk singgah di blog yang masih serba kekurangan ini. Penulis masih lagi berpegang kuat untuk menambah ikatan persahabatan melalui jaringan online dan meneruskan dengan kewujudan blog pula, selepas berjaya membuat jaringan di facebook fanpage | Kawan Kota Tinggi

Walau bagaimana pun, sambutan dari kkters semua yang buat aktiviti penulis berjaya tanpa kkters rasanya semua ini tidak akan berjaya percayalah.. terharu.. hehe..

Update ke Email Sahabat

Masukkan email address anda Posting akan terus ke email:

Penghantaran Terus Oleh FeedBurner

Ramai tak yang dah tengok!! Blog kite..

Top Commenters

Powered by Blogger.

Popular Posts

Top 10 Members

There was an error in this gadget