Kawan Kota Tinggi

Tempat berkumpulnya sahabat untuk meluaskan jaringan silatturahim

Cara Untuk Komen di Blogspot

Assalamualaikum kepada semua sahabat setelah bercuti lama saya ingin berkongsi tutorial untuk membuat komen disini.. maksud saya di blog ini mungkin ada sesetengah sahabat yang tidak tahu... xpe saya akan terangkan ok... just follow jer panduan yang diberi senang jer kot...

insya Allah mungkin pasni lagi meriah komen dari sahabat semua kot hehehehe...



pertama sekali klik ruangan komen dibawah tarikh...



lepas dah klik, pop up berikut akan keluar, masukkan komen korang..



pastu select profile, biasanya select name/URL.. kalau ada yang lain2 tue xde masalah..



masukkan nama dan kat URL tu letak alamat email atau kalau blog link blog


last sekali masukkan word verification, salin jer perkataan yang diberikan dalam box tue..



dan post comment.. sekarang anda dah jadi komentator!!! huhuhu amacam senang tak?!!!
hehehehe selamat mencuba kepada sahabat yang masih belum mencuba untuk komen..

p/s : ditujukan khas buat sahabat yang sedang dan ingin belajar hehehehe...

10 comments:

anies March 11, 2011 at 10:42 AM  

hehe pedas nyer mkn cili nie haha by d way thnks 2 admin cz aja tuto nie :) :)

anies March 11, 2011 at 10:44 AM  

hip2 horray :) :) senangnyer dlm ati da bjaye

qasih ita March 11, 2011 at 11:28 AM  

bravo tahniah...anis....lps ni blh jd follower sejati

Fie Likezz March 11, 2011 at 5:21 PM  

la camni ker caranyer. . . TQ tunjuk ajar ku sifu. . .

Mohamad Zamri March 11, 2011 at 10:43 PM  

amacam mesti dah ramai yang dah tahu kan pasni boleh la komen untuk setiap post yang ada hehehehe..

scyfull March 12, 2011 at 11:05 AM  

test 123456..

scyfull March 12, 2011 at 11:08 AM  

lah senang benarr...ingat susah sangat.....hi..hi..hi..

Mohamad Zamri March 12, 2011 at 12:33 PM  

Scyfull - hehehe bikin panas arr korang nie....

anies March 14, 2011 at 3:52 PM  

adoyaii panas nyer brade dcni :|] :) :)

Anonymous May 25, 2011 at 12:23 AM  

xde jawatan kosong ke kat kkt??

Post a Comment

Radio KKT.fm


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sahabat KKT - i Followww..

About this blog

Assalamualaikum kkters sekalian.... semoga dalam keadaan sihat hendaknya, berapa lama dah korang tak singgah sini hehehe.. rerajin arr membaca banyak dah kawan masukkan info untuk kita berkongsi.. huhu jangan SENTAP plak.. karang xsinggah lagi hehe gurau jer!!!!

Sekalung Penghargaan

Assalamualaikum buat semua sahabat @ kkters sekalian, terima kasih kerana sudi untuk singgah di blog yang masih serba kekurangan ini. Penulis masih lagi berpegang kuat untuk menambah ikatan persahabatan melalui jaringan online dan meneruskan dengan kewujudan blog pula, selepas berjaya membuat jaringan di facebook fanpage | Kawan Kota Tinggi

Walau bagaimana pun, sambutan dari kkters semua yang buat aktiviti penulis berjaya tanpa kkters rasanya semua ini tidak akan berjaya percayalah.. terharu.. hehe..

Update ke Email Sahabat

Masukkan email address anda Posting akan terus ke email:

Penghantaran Terus Oleh FeedBurner

Ramai tak yang dah tengok!! Blog kite..

Top Commenters

Powered by Blogger.

Popular Posts

Top 10 Members

There was an error in this gadget