Kawan Kota Tinggi

Tempat berkumpulnya sahabat untuk meluaskan jaringan silatturahim

Mangga tempatan

mangga?!!!

siapa suka makan mangga? mesti ramai yang suka makan mangga, terutamanya bila rasanya manis kalau takat 2,3 biji tue sekali hadap jer tol tak..

korang tengok mangga nie, saya beli kat pasar malam sungai way, kaler cantik mengundang peminat mangga untuk membeli hehehe.. harga dah xjadi hal huhuhu.. nak2 bila bukan musim, susah nak dapat dah terang2 harga mahal.. kannnn!!



gambar sengaja zoom in kat buah hehehe..






selepas membaham hehehe... kesan2 peninggalan selepas makan, rasa memang marvellous tip top.. kat mane ekk nak cari lagi.. antara buah kegemaran ku..

p/s : jenis xtau, tapi rasa memang best giler..

10 comments:

Fie Likezz March 15, 2011 at 10:27 PM  

mangga solex . . hik3. . .
fuuuh teringat mangga harum manis, perlis . . yummy3

Mohamad Zamri March 15, 2011 at 10:57 PM  

yup harumanis pun terbaik..

anies March 16, 2011 at 3:49 PM  

wane die cantek ;) ;)

qasih ita March 16, 2011 at 3:59 PM  

zam last week ada gak bli kat econsave...harga dia berbaloi...rsanya pun mnis.....ada 2 grade satu rm 2.89 & rm 3.89....mmg manis.......bli 5 bji...org lain x mkn......den sorang yg mkn....nyum...nyum sedap......
harum manis perlis mmg best.....tu lg ntah2 berbiji2 blh mkn

era March 16, 2011 at 10:32 PM  

ishh...knapa biji nyer xdi baham skali...biji la peberet sayep....sanggup tggu abah kupas kulit sebab nak tggu biji dia..hehehhe

nurnabiha abdul molok March 19, 2011 at 5:45 PM  

peberet bha jugak..dh beli tu,simpan dlm freezer dulu..tgu sejam dua,pastu baru mkn..hahaha..sukanye hati i..

Mohamad Zamri March 22, 2011 at 9:26 PM  

anies - aik komen pasal warna je ker.. hehehe

Mohamad Zamri March 22, 2011 at 9:28 PM  

ita - amboi sampai 5 biji sorang makan.... sekali ngadap je ker ape hehehe...

Mohamad Zamri March 22, 2011 at 9:29 PM  

era - hehehe tunggu biji yek!! tu belum habis lagi tue..

Mohamad Zamri March 22, 2011 at 9:31 PM  

biha - wah tunggu sejuk dulu baru belasah ker.. kalau kat sini xsempat nak sejuk hehehehe...

Post a Comment

Radio KKT.fm


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sahabat KKT - i Followww..

About this blog

Assalamualaikum kkters sekalian.... semoga dalam keadaan sihat hendaknya, berapa lama dah korang tak singgah sini hehehe.. rerajin arr membaca banyak dah kawan masukkan info untuk kita berkongsi.. huhu jangan SENTAP plak.. karang xsinggah lagi hehe gurau jer!!!!

Sekalung Penghargaan

Assalamualaikum buat semua sahabat @ kkters sekalian, terima kasih kerana sudi untuk singgah di blog yang masih serba kekurangan ini. Penulis masih lagi berpegang kuat untuk menambah ikatan persahabatan melalui jaringan online dan meneruskan dengan kewujudan blog pula, selepas berjaya membuat jaringan di facebook fanpage | Kawan Kota Tinggi

Walau bagaimana pun, sambutan dari kkters semua yang buat aktiviti penulis berjaya tanpa kkters rasanya semua ini tidak akan berjaya percayalah.. terharu.. hehe..

Update ke Email Sahabat

Masukkan email address anda Posting akan terus ke email:

Penghantaran Terus Oleh FeedBurner

Ramai tak yang dah tengok!! Blog kite..

Top Commenters

Powered by Blogger.

Popular Posts

Top 10 Members

There was an error in this gadget