Kawan Kota Tinggi

Tempat berkumpulnya sahabat untuk meluaskan jaringan silatturahim

Cicak Gecko Tokek


Masih lagi menjadi kegilaan ker gecko tokek nie?..... rasa macam dah kurang jerkan korang semua pernah dengar tak kegilaan orang ramai dengan cicak model nie hehehehe..... mesti pernah kan.. kenapa ekk betul ker orang cakap banyak khasiat yang ada kat cicak nie.. atau sekadar retorik.. hahahaha bahasa yang sukar difahami..

Harga yang beribu ringgit menjadikan cicak jenis ini tumpuan dan carian semua orang.. mesti ada dikalangan korang yang pernah menjual cicak nie ke mana2 atau kt sape2... ceciter..ceciter.. teman nak dengor!!! kalau xde korang sambung lagi baca maklumat kat bawah nie pasal cicak tokek gak..

Usahawan tokek diculik di kepulauan jolo di Filipina dengan meminta tebusan sebanyak Rm558.000 diculik oleh lingkungan 10 lelaki bersenjata.. entahla.. macam2 penangan bila dah ada duit, kene culik pastu minta tebusan la apela semua nak kerja senang!!!!!...

Nak maklumat lanjut korang boleh tengok link kat sini usahawan cicak tokek diculik dipercayai dilakukan oleh penjenayah terancang : Nazarudin Saidin klik pada nama untuk membaca lebih lanjut..

Kesimpulannya : carilah rezeki yang halal xkira la jual tokek ker jual cikak ker jangan culik orang ok!!!! hehehe..

3 comments:

Anonymous June 3, 2011 at 11:12 AM  

huhuhuhu kat uma aku thon lpas pnh adew binatang nie.... byak kot kat kote 2... klu sape2 minat nak cri wet +an p jew tgkap kat wetworld 2.. aku dapat kat c2 lah huhuhuhuhu... adew 1 chines ni sgop 2 nak bli smpai 10rbu... gle babas lah pasal binatang nie harge dekat pasaran gelap mahal WOW!!!! huhuhu member aku bru 2 blan lpas jual dapat 50k kot aku sndri x cye seyh!!!! kuo modal bli 5k bele die tok makan dalam 1k total bru 6k... ble jual blik dapat 50k....WOW untg jew dah 44k............

Mohamad Zamri June 4, 2011 at 1:37 AM  

wah mahal giler kan harganya, mungkin ada tujuan yang tertentu kot sebab tue diorang beria untuk dapatkan cicak nie..

Mohd Khairizam January 8, 2015 at 1:02 PM  

Kt kote tinggi jhor ade ke tokek

Post a Comment

Radio KKT.fm


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sahabat KKT - i Followww..

About this blog

Assalamualaikum kkters sekalian.... semoga dalam keadaan sihat hendaknya, berapa lama dah korang tak singgah sini hehehe.. rerajin arr membaca banyak dah kawan masukkan info untuk kita berkongsi.. huhu jangan SENTAP plak.. karang xsinggah lagi hehe gurau jer!!!!

Sekalung Penghargaan

Assalamualaikum buat semua sahabat @ kkters sekalian, terima kasih kerana sudi untuk singgah di blog yang masih serba kekurangan ini. Penulis masih lagi berpegang kuat untuk menambah ikatan persahabatan melalui jaringan online dan meneruskan dengan kewujudan blog pula, selepas berjaya membuat jaringan di facebook fanpage | Kawan Kota Tinggi

Walau bagaimana pun, sambutan dari kkters semua yang buat aktiviti penulis berjaya tanpa kkters rasanya semua ini tidak akan berjaya percayalah.. terharu.. hehe..

Update ke Email Sahabat

Masukkan email address anda Posting akan terus ke email:

Penghantaran Terus Oleh FeedBurner

Ramai tak yang dah tengok!! Blog kite..

Top Commenters

Powered by Blogger.

Popular Posts

Top 10 Members

There was an error in this gadget