Kawan Kota Tinggi

Tempat berkumpulnya sahabat untuk meluaskan jaringan silatturahim

Selamat Datang Ramadhan

Assalamualaikum kepada semua sahabatku sekalian semoga berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya..

Dikesempatan ini saya selaku wakil ADMIN ingin mengucapkan selamat berpuasa kepada semua sahabat kkt terutamanya yang beragama islam..
so, harapan saya semoga tahun ini semua kaum adam dapat berpuasa penuh dan yang uzur tue terkecuali arr.. hehehe..
senyum

Kaum hawa plak dah habis belum ganti puasa yang tahun lepas? hhehehe jangan marah gurau jer.. anyway, selamat bertambah ibadah kita untuk tahun yek sesama la kita mengimarahkan masjid untuk solat tarawih.. pesanan untuk diri saya juga..
sengihnampakgigi




Nota Kaki : Jangan bermain mercun nanti kene tangkap polis..

0 comments:

Post a Comment

Radio KKT.fm


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sahabat KKT - i Followww..

About this blog

Assalamualaikum kkters sekalian.... semoga dalam keadaan sihat hendaknya, berapa lama dah korang tak singgah sini hehehe.. rerajin arr membaca banyak dah kawan masukkan info untuk kita berkongsi.. huhu jangan SENTAP plak.. karang xsinggah lagi hehe gurau jer!!!!

Sekalung Penghargaan

Assalamualaikum buat semua sahabat @ kkters sekalian, terima kasih kerana sudi untuk singgah di blog yang masih serba kekurangan ini. Penulis masih lagi berpegang kuat untuk menambah ikatan persahabatan melalui jaringan online dan meneruskan dengan kewujudan blog pula, selepas berjaya membuat jaringan di facebook fanpage | Kawan Kota Tinggi

Walau bagaimana pun, sambutan dari kkters semua yang buat aktiviti penulis berjaya tanpa kkters rasanya semua ini tidak akan berjaya percayalah.. terharu.. hehe..

Update ke Email Sahabat

Masukkan email address anda Posting akan terus ke email:

Penghantaran Terus Oleh FeedBurner

Ramai tak yang dah tengok!! Blog kite..

Top Commenters

Powered by Blogger.

Popular Posts

Top 10 Members

There was an error in this gadget