Kawan Kota Tinggi

Tempat berkumpulnya sahabat untuk meluaskan jaringan silatturahim

Cerita Terbaru di KKT

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua KKTers,

Setelah lama tidak menulis disini saya kini kembali hehehehe, nampaknya kemeriahan di pages kita sememangnya tidak dapat disangkal lagi.. siapa pun xmampu untuk menidakkannya korang singgah la memang meriah sangat2 hehehehe... sentiasa ada topik untuk disembangkan...

Cuma saya masih tidak boleh menerima iklan tanpa terlebih dahulu memberitahu saya atau admin yang lain.. so kepada sesiapa yang nak membuat iklan sila bagitahu kepada admin terlebih dahulu yek!!! bukan tidak boleh cuma perlu melalui admin untuk mengelakkan spamming melampau oleh beginners... yang baru nak belajar bisnes.. tapi bukan dengan cara yang betul..

Perkembangan di KKT

Rasanya ramai yang dah mengetahui perkembangan terbaru di kkt nie.. mengenai event besar yang kita rancangkan bersama dengan pihak pengasih kota tinggi.. event ini sebenarnya adalah event pertama pihak kita dengan pihak luar, so masih lagi dalam perancangan sekiranya semuanya berjalan lancar insya Allah pengumuman mengenai tarikh, tempat dan sebagainya akan diumumkan.. almaklumlah event yang pertama so keinginan untuk menjadikannya sempurna adalah matlamat utama kami.. sekiranya berjaya nanti kami harapkan sokongan ramai.. insya Allah!!!

Backlink kepada bloggers

kepada kkters diluar sana yang ingin berkongsikan link dengan blog kkt dipersilakan jangan malu dan segan.. hehehe... boleh bagi link di mane2 PM FB, chatbox, Email dan sebagainya bagi link blog atau website dan juga nama di FB.. untuk mengenal identiti di pages kkt.. amacam boleh kan senang jer kot...

rasanya ramai kkters adalah bloggers kan, so yang ada ilmu mengenai cara untuk mengiklankan blog nie juga di minta untuk memberikan pendapat terima kasih tau.. cakap awal2.. hehehe

Cukuplah sampai disini untuk kali nie hehehe.. so teruskan sembang korang di wall kkt yang sentiasa meriah itu.. korang semua mungkin boleh keluarkan topik2 yang ringan sekadar untuk memberikan senyuman kepada kkters yang ingin mengendurkan ketegangan semasa kerja.. betul tak!! sekali orang singgah happy orang akan datang lagi.. hehehe

Kita perkenalkan kepada semua sahabat lain apa itu silaturrahim.. hehehe
lagi satu sebelum terlupa kepada pembaca baru sila klik follow untuk menunjukkan sokongan kepada blog kita nie.. hehehe thanks!!

Assalamualaikum!!

6 comments:

scyfull April 9, 2011 at 11:52 PM  

berdoba sebona nyo nunggu event ni... sampai trauma nak on fb..he..he..he..

aRe-lOnG April 10, 2011 at 11:52 PM  

Assalamualaikum...

Wah makin meriah ye aku nengok Blog Kawan Kota Tinggi kite nie...bgs2 teruskan usaha untuk memantapkan lagi BKKT nie...

Banyak cara nk mempromosikan Blog KKT nie...salah satunyer kat FB la...hehehe...macam2 leh buat...pas tue Daftar la kat Gengblogger mmg terbaik la...

so kalau ade ape2 event update jer kat blog or FB mmg ok...

Baju da ade...Sticker Kereta bila lagi nie?hehehe...kalau nk buat tempaham sticker kan leh la roger2 Pagar Roboh di FB Pagar Roboh ye...

http://afifsamshuri.blogspot.com

Fie Likezz April 11, 2011 at 12:48 AM  

stiker krete stok dah nak abis pun. . . ntah2 dah abis. . hukhuk . . .
All de Best KKT. . .

afifsamshuri April 11, 2011 at 10:10 AM  

ooo...ade eh sticker kereta?

macam mane nk dapatkan sticker kereta tue?

Mohamad Zamri April 11, 2011 at 10:25 AM  

Scyfull - hehe.. sampai camtu sekali ekk bahaya tue..

Mohamad Zamri April 11, 2011 at 10:27 AM  

Yup sticker kete da habis stok..

Post a Comment

Radio KKT.fm


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sahabat KKT - i Followww..

About this blog

Assalamualaikum kkters sekalian.... semoga dalam keadaan sihat hendaknya, berapa lama dah korang tak singgah sini hehehe.. rerajin arr membaca banyak dah kawan masukkan info untuk kita berkongsi.. huhu jangan SENTAP plak.. karang xsinggah lagi hehe gurau jer!!!!

Sekalung Penghargaan

Assalamualaikum buat semua sahabat @ kkters sekalian, terima kasih kerana sudi untuk singgah di blog yang masih serba kekurangan ini. Penulis masih lagi berpegang kuat untuk menambah ikatan persahabatan melalui jaringan online dan meneruskan dengan kewujudan blog pula, selepas berjaya membuat jaringan di facebook fanpage | Kawan Kota Tinggi

Walau bagaimana pun, sambutan dari kkters semua yang buat aktiviti penulis berjaya tanpa kkters rasanya semua ini tidak akan berjaya percayalah.. terharu.. hehe..

Update ke Email Sahabat

Masukkan email address anda Posting akan terus ke email:

Penghantaran Terus Oleh FeedBurner

Ramai tak yang dah tengok!! Blog kite..

Top Commenters

Powered by Blogger.

Popular Posts

Top 10 Members

There was an error in this gadget