Kawan Kota Tinggi

Tempat berkumpulnya sahabat untuk meluaskan jaringan silatturahim

Sejarah KKT

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua sahabat KKT sekalian,

Untuk entri yang kedua saya ingin bercerita mengenai sedikit sejarah KKT kepada semua yang mungkin ingin tahu.. yang xnak tahu kene baca gak hehehe.. baru best!!

Semuanya bermula dengan... permintaan sahabat rapat masa sekolah untuk buatkan satu page untuk mengumpul geng terdekat dan juga sahabat baru

"yang lain mungkin perasan bila kita buat page... boleh buat reunion.." katanya.

So, saya pun planning la buat page dengan harapan sahabat terdekat boleh join untuk kitaorang nyer projek reunion kononnya. tapi sampai sekarang pun xde reunion nya.. huhu sedih sangat..
masa awal2 dulu bebudak kelas, pastu budak sekolah.. xsampai 100 orang saya dah stop, sebab matlamat asal dah xdapat nak achieve.. kira frust gakla..

Stop dalam setengah bulan buat xtau jer kat page xde invite sesapa pun, sebab frust by then terfikir plak nak teruskan buat gathering sahabat yang xkenal lagi senang kot.. kepala meligat mencari idea.. pastu idea datang... TING!!!!!! kene ada plan..

Entri akan datang saya akan cerita plan yang datang dalam kepala saya.. hehehe sori ngantuk sangat nie... zzzzzZZZZzzzZZZZZ!!!!

7 comments:

adeQ Ika February 10, 2011 at 10:40 PM  

gambar 2 chanteq!! i like :)

scyfull February 11, 2011 at 12:52 AM  

testing lagi....jangan pelik ye abg zam ada dua nama dan ada dua gamba profile yang sama..yang satu tu terlupa pasword...pas tu nak keluarkan yang salah satu cam ne...lupa...lupa...lupa....

Mohamad Zamri February 11, 2011 at 11:57 AM  

Ramai gak dah komen so insya Allah malam nie akn ada lagi entri terbaru hehe..

adeQ Ika February 12, 2011 at 1:57 AM  

mst laaa...kami mmg ske k0men2 nie hehehe..
active m'k0men =)

Fie Likezz February 13, 2011 at 2:08 AM  

LikezZ

Fie Likezz February 15, 2011 at 12:36 PM  

saya suka like dari komen. . . kat blog x der plak klik LIKE . . . . . huhuhu apepun i like subjek sejarah

Fie Likezz February 21, 2011 at 5:32 AM  

sesekali tukar PP ni plak . . . mengimbau kenangan lalu , kenangan mengusik jiwa

Post a Comment

Radio KKT.fm


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sahabat KKT - i Followww..

About this blog

Assalamualaikum kkters sekalian.... semoga dalam keadaan sihat hendaknya, berapa lama dah korang tak singgah sini hehehe.. rerajin arr membaca banyak dah kawan masukkan info untuk kita berkongsi.. huhu jangan SENTAP plak.. karang xsinggah lagi hehe gurau jer!!!!

Sekalung Penghargaan

Assalamualaikum buat semua sahabat @ kkters sekalian, terima kasih kerana sudi untuk singgah di blog yang masih serba kekurangan ini. Penulis masih lagi berpegang kuat untuk menambah ikatan persahabatan melalui jaringan online dan meneruskan dengan kewujudan blog pula, selepas berjaya membuat jaringan di facebook fanpage | Kawan Kota Tinggi

Walau bagaimana pun, sambutan dari kkters semua yang buat aktiviti penulis berjaya tanpa kkters rasanya semua ini tidak akan berjaya percayalah.. terharu.. hehe..

Update ke Email Sahabat

Masukkan email address anda Posting akan terus ke email:

Penghantaran Terus Oleh FeedBurner

Ramai tak yang dah tengok!! Blog kite..

Top Commenters

Powered by Blogger.

Popular Posts

Top 10 Members

There was an error in this gadget