Kawan Kota Tinggi

Tempat berkumpulnya sahabat untuk meluaskan jaringan silatturahim

Penghargaan Untuk Sahabat

Assalamualaikum sahabatku sekalian,

Ucapan alu aluan untuk sahabat yang sudi mengunjungi blog KKT ini, Terima kasih yang tidak terhingga geng takde siapa yang mampu membalas nya... hehehe

Perkara pertama yang saya nak bagitahu dalam entri kali ini ialah pengenalan kepada chatbox di sidebar, so kepada sahabat yang ingin berchatting secara langsung di blog dipersilakan dengan segala hormatnya hehehe.. saya sangat suka sekiranya korang menggunakan setiap application di blog dengan menyeluruh..

amacam!!!... kalau berani cubalah... hehehe

Cara2 nya adalah seperti berikut letakkan nama yang bersesuaian, url ( link sama ada email atau link blog korang ) mungkin untuk tujuan promosi diri.. hehehe

Selepas itu baru korang boleh tulis ape2 mesej pun sama ada untuk greet, berkongsi idea dengan sahabat yang lain, cadangan, pertanyaan dan sebagainya.. hehehe klu ok "on" jer..

Saya pun sebenarnya masih lagi belajar mengenai blog nie, terutamanya blogspot so sesama la kita berkongsi ilmu ni suppaya tidak tertinggal betul tak sahabat!!

Mungkin terdapat ramai "OTAI" yang ada blog kat KKT so sesiapa yang "OTAI" tue sila2 la turun ilmu yek untuk sama2 kita maju dalam dunia blogging. kepada yang masih belajar jangan malu dan segan untuk bertanya yek! saya pun masih banyak yang tak tahu..

Kepada sahabat yang mempunyai blog boleh email kat saya untuk tujuan backlink.. sesama kita kongsi traffic..

Amik langkah yang pertama untuk kita maju ke hadapan, jangan cepat mudah putus asa.. sentiasa bersemangat setiap hari walau pun pelbagai rintangan kita hadapi..

"semakin banyak kegagalan maknanya semakin dekat kita dengan kejayaan"..


Ambillah yang positif ok! sebarang pertanyaan di alu alukan.. sesama kita berkongsi ilmu Allah..

17 comments:

scyfull February 18, 2011 at 12:12 AM  

yessssssssss.......

scyfull February 18, 2011 at 12:16 AM  

akhirnya aku berjaya............

scyfull February 18, 2011 at 12:18 AM  

jadi orang............

scyfull February 18, 2011 at 12:19 AM  

pertama........

M Zamri February 18, 2011 at 12:21 AM  

saiful - aik kenapa plak hehehe, sebelum nie jadi ape bro!!!! buat2 xfaham..

M Zamri February 18, 2011 at 12:22 AM  

ok dah faham huhu.. amacam bro ayat boleh pakai tak saya bukan penulis yang baik

scyfull February 18, 2011 at 12:25 AM  
This comment has been removed by the author.
scyfull February 18, 2011 at 12:27 AM  

ok lah...

alisya farhana February 18, 2011 at 12:29 AM  

mentang2 jd org first,smp 4 top comments dia sapu..dahsyatttttttt..

M Zamri February 18, 2011 at 12:31 AM  

biha - hehehe dah turn saiful ikut jela,anyway quotes tu not bad kan.. hehehe puji diri sendiri..

M Zamri February 18, 2011 at 12:34 AM  

kepada saiful dan biha esok boleh tanya kat sahabat sesiapa diantara sahabat yang ada blog bagitahu kita buat pages khas untuk kumpul blog sahabat kkt..

Fie Likezz February 18, 2011 at 5:52 PM  

pocong. . . senyap jek, lepak2 la kat kapet.
line tenet slow la kamu sedut wifi bawah tanah eh. . .

scyfull February 18, 2011 at 8:44 PM  

aku sibuk lah fie...

Fie Likezz February 19, 2011 at 11:59 AM  

hik2.. . .

exzriders February 20, 2011 at 3:00 PM  

rheti jgk aku akhirnye..hahaha

Mohamad Zamri February 20, 2011 at 11:31 PM  

exzriders - ape yang reti tue bro? hehehe kalau tak reti kongsi2 arr.. hehehehe

Fie Likezz February 21, 2011 at 5:25 AM  

reti post komen n msg kat kapet eh. . . mmg la mula2 masuk bawah tanah nih eeehh UNDERGROUND bluur n byk sgt kata kunci nak isi . . . lame2 dah biasa dah. . .reti tak reti la belasah aje. . . janji bleh layan. .

Post a Comment

Radio KKT.fm


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sahabat KKT - i Followww..

About this blog

Assalamualaikum kkters sekalian.... semoga dalam keadaan sihat hendaknya, berapa lama dah korang tak singgah sini hehehe.. rerajin arr membaca banyak dah kawan masukkan info untuk kita berkongsi.. huhu jangan SENTAP plak.. karang xsinggah lagi hehe gurau jer!!!!

Sekalung Penghargaan

Assalamualaikum buat semua sahabat @ kkters sekalian, terima kasih kerana sudi untuk singgah di blog yang masih serba kekurangan ini. Penulis masih lagi berpegang kuat untuk menambah ikatan persahabatan melalui jaringan online dan meneruskan dengan kewujudan blog pula, selepas berjaya membuat jaringan di facebook fanpage | Kawan Kota Tinggi

Walau bagaimana pun, sambutan dari kkters semua yang buat aktiviti penulis berjaya tanpa kkters rasanya semua ini tidak akan berjaya percayalah.. terharu.. hehe..

Update ke Email Sahabat

Masukkan email address anda Posting akan terus ke email:

Penghantaran Terus Oleh FeedBurner

Ramai tak yang dah tengok!! Blog kite..

Top Commenters

Powered by Blogger.

Popular Posts

Top 10 Members

There was an error in this gadget