Kawan Kota Tinggi

Tempat berkumpulnya sahabat untuk meluaskan jaringan silatturahim

Pengumuman

Assalamualaikum!!!!!!

Kepada semua sahabat KKT sesiapa yang mempunyai blog @ website untuk dikongsikan dilink sahabat boleh bagi melalui komen yek saya akan masukkan jangan risau tiada bayaran hehehe..

Sahabat baru saya ucapkan terima kasih kerana melawat blog kami yang xseberapa tapi meriah dengan kerenah sahabat disini, hehehe korang meriah ke?? jawab jangan tak jawab..

Jangan lupa yek! ini untuk link sahabat KKT sahaja, tak kisah la yang baru start atau dah lama start sekadar berkongsi seperti kata biha "sharing is caring"

p/s : kalau awal boleh dok kat bahagian teratas sekali hehehe..

13 comments:

nurnabiha abdul molok February 18, 2011 at 11:05 PM  

amboiii..dh guna tagline i tu,sila la anta 500 pcs macaroons kat umah ye..;P
*bha baru je dok mulakn balik blog..alisyafarhana@blogspot.com..
#still early lg,more yet to come..:)

M Zamri February 19, 2011 at 12:29 AM  

biha - alisyafarhana@blogspot.com macam email jer....
are u sure!!!!

tedd February 19, 2011 at 2:51 AM  

http://teddshop.blogspot.com/..... runner kecil2lan

Fie Likezz February 19, 2011 at 12:49 PM  

http://fielikezz.blogspot.com/ ~ poyo's blog suka2

Mohamad Zamri February 19, 2011 at 4:06 PM  

Ok terima saya akan masukkan..

nurnabiha abdul molok February 19, 2011 at 9:10 PM  

ala abg zam..silap la tu..dot blogspot yg sbnrnye..hrp maaf atas segala kesulitan..semua ni gara2 diri yg makin ari makin x sihat..

Mohamad Zamri February 20, 2011 at 12:39 PM  

Biha - hehehe... saje je

exzriders February 20, 2011 at 2:41 PM  

aku ade tp?? lom wat ape2 story pon hahaha

Mohamad Zamri February 20, 2011 at 11:19 PM  

exzriders - boleh jer bg link..

Fie Likezz February 21, 2011 at 4:25 AM  

ala EX . . .tmpat keje ker, moto EX rempit ker. . . . bantal bucuk ker hahahahahaaha.. . . janji ada isi. . layan poyo's

exzriders February 21, 2011 at 6:03 PM  

hahaha..moto ex cri mkn je
tq sb jd follower tp xde story ape pon..

Mohamad Zamri February 21, 2011 at 7:30 PM  

ex - update arr hehehe..

Fie Likezz February 25, 2011 at 8:59 PM  

update slow. . . x paham same blajo,ben10 ak terjah n selongkar sendiri jek..

Post a Comment

Radio KKT.fm


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sahabat KKT - i Followww..

About this blog

Assalamualaikum kkters sekalian.... semoga dalam keadaan sihat hendaknya, berapa lama dah korang tak singgah sini hehehe.. rerajin arr membaca banyak dah kawan masukkan info untuk kita berkongsi.. huhu jangan SENTAP plak.. karang xsinggah lagi hehe gurau jer!!!!

Sekalung Penghargaan

Assalamualaikum buat semua sahabat @ kkters sekalian, terima kasih kerana sudi untuk singgah di blog yang masih serba kekurangan ini. Penulis masih lagi berpegang kuat untuk menambah ikatan persahabatan melalui jaringan online dan meneruskan dengan kewujudan blog pula, selepas berjaya membuat jaringan di facebook fanpage | Kawan Kota Tinggi

Walau bagaimana pun, sambutan dari kkters semua yang buat aktiviti penulis berjaya tanpa kkters rasanya semua ini tidak akan berjaya percayalah.. terharu.. hehe..

Update ke Email Sahabat

Masukkan email address anda Posting akan terus ke email:

Penghantaran Terus Oleh FeedBurner

Ramai tak yang dah tengok!! Blog kite..

Top Commenters

Powered by Blogger.

Popular Posts

Top 10 Members

There was an error in this gadget